Hajduk remizirao u Zaprešiću

0
Foto: Marko Todorov / Cropix

U prvoj utakmici 8. kola Hrvatske nogometne lige, Inter i Hajduk odigrali su u Zaprešiću 1:1. Strijelac za Inter bio je Puljić u 5., a za Hajduk Tudor u 77. minuti.

Hajduk je nastupio u sastavu: StipicaJuranović, Nižić (od 46. Ismajli), Ćosić, MemollaT. Bašić (od 57. Ohandza), SavvasVojković (od 65. Tudor), Kožulj, HamzaFutacs.

Već u petoj minuti Stipica je morao vaditi loptu iz mreže. Puljić je na petercu primio loptu koju je s lijeve strane ubacio Šarić i iz okreta pogodio cilj. U obostrano otvorenoj utakmici, Hajduk je u drugom poluvremenu bio agresivniji i zasluženo stigao do izjednačenja. Fran Tudor, koji je u 65. minuti zamijenio Vojkovića, već je u 71. i 75. pokušao ugroziti Čovića. No domaći je vratar bio na mjestu. U trećem ga je pokušaju ipak svladao. Centrirao je Kožulj s desnog krila, a Tudor glavom s penala spustio loptu u mrežu.

Hajduk je s utakmicom više na 4. mjestu, dva boda iza Osijeka i 5 iza Rijeke i Dinama, a 5 više od Slaven Belupa i 7 više od Intera. U posljednjem, 9. kolu prvog od četiri kruga natjecanja, Hajduk će na Poljudu igrati sa Slavenom.