Petrov: Sva jamstva za mjesec i pol!

0
Foto: wikipedia

Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov ustvrdio je kako je svih sedam jamstava koja su tražili od HDZ-a prije sastavljanja vlade u saborskoj proceduri. Demantirao je nagađanja kako će se kandidirati na predsjedničkim izborima.

Sva jamstva su na dnevnom redu i do kraja konstituirajuće sjednice proći će prvo čitanje. Neka su već prošla, ostala su na redu sljedeći tjedan. Neke smo prijedloge pustili u javnu raspravu jer imamo mogućnost određivanja dnevnog reda. Više se ne može dogoditi da neki naš zakon ispadne s dnevnog reda, sada mi to kontroliramo. Zato smo dali mogućnost da se i zainteresirana javnost uključi u raspravu. Sve će biti gotovo kroz najviše mjesec-mjesec i pol dana, izjavio je Petrov u Saboru.

Malo je, najblaže rečeno, smiješno što se provlači priča o mojoj kandidaturi za predsjednika Republike, a praktički još nisam ni zagrijao fotelju predsjednika Sabora. Volim se baviti onim što trenutno jesam i taj posao raditi maksimalno odgovorno. Što se tiče kandidiranja za bilo koje druge dužnosti, pa tako i predsjedničku, o tome nisam razmišljao niti imam namjeru razmišljati, dodao je Petrov odgovarajući na upite novinara.