Pogledajte trailer nastavka filma „50 nijansi sive“ – „Fifty Shades Darker“

0

Objavljen je novi trailer filma „Fifty Shades Darker“ u kojem glazbenu podlogu čini nedavno objavljeni duet Zayna Malika i Taylor Swift  „I Don’t Wanna Live Forever“.

Zvijezde filma iz 2015. 50 Nijansi sive, Dakota Johnson i Jamie Dornan ponovit će svoje uloge kao Anastasia Steele i Christian Grey.

Fifty Shades Darker u kina je trebao na Valentinovo, 14. veljače ali je njegova objava pomaknuta za četiri dana prije, 10. veljače.

U novom filmu će se ponovno naći i glumci iz originala, Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford i Max Martini dok se po prvi put pojavljuju Kim Basinger, Bella Heathcote i Eric Johnson.

Fifty Shades Darker režirao je James Foley dok produkciju potpisuju Michael De Luca, Dana Brunetti i Marcus Viscidi zajedno s E L Jamesom, autorom serije knjiga. Scenarij baziran na Jamesovoj knjizi potpisuje Niall Leonard.

Fifty Shades Freed, baziran na Jamesovoj trećeoj noveli, stiže 9. veljače 2018. godine.

Inače, Fifty Shades Of Grey trijumfirao je na dodjeli Razzie nagrada prošle veljače tj. na ceremoniji koja nagrađuje najgore hollywoodske uratke. Dobio je čak pet Zlatnih malina, uključujući one za najgoreg glumca (Jamie Dornan) i glumicu (Dakota Johnson). Film je režirala Sam Taylor-Johnson koja je već prije najavila da neće režirati nastavke.