Ante Erceg dodijelio nagrade u Prološcu

0

Nogometaš Hajduka Ante Erceg dodijelio je nagrade najboljim ekipama na tradicionalnom malonogometnom turniru mladih Imotske krajine u Prološcu.

Jubilarno deseto izdanje turnira okupilo je u Sportskoj dvorani u Prološcu gotovo 400 igrača koji su se u 10 dana natjecali u tri kategorije (po godištima: 1998., 2001. i 2005.). Turnir je odigran pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Turnir je organizirala Udruga mladih KUM Proložac.

Erceg je iskoristio prigodu i za druženje s navijačima Hajduka iz Prološca i cijele Imotske krajine. Drago mi je da se ovoliko puno djece i mladih želi baviti nogometom. Vjerujem da će neki od njih za koju godinu biti dio našeg kluba kao igrači, izjavio je Erceg.

Izaslanik Predsjednice Republike Ante Šošić, inače dožupan Splitsko-dalmatinske županije, pozdravio je okupljene gledatelje i najavio podršku ovim i sličnim manifestacijama i aktivnostima čiji je cilj aktivno uključivanje djece i mladih u sport.

Društvo prijatelja Hajduka organiziralo je u sklopu završnice turnira učlanjenje u Hajduk, što su mnogi sudionici i posjetitelji i iskoristili.