Split Tommy-Novo Vrijeme Apfel za drugo mjesto

0
Foto: Radio Dalmacija

Veliki derbi Hrvatske malonogometne lige u 19.30 sati u maloj dvorani SC Gripe igraju Split Tommy i Novo Vrijeme Apfel.

To je borba za drugo mjesto na ljestvici. Splićani nakon 12 odigranih utakmica imaju 28 bodova, bod više od momčadi iz Makarske.

“Veliko je zanimanje za ovaj dvoboj i nadamo se punim tribinama. Što se utakmice tiče ona će biti vrlo borbena, prava prvenstvena i vrlo slična onoj u Makarskoj. Bodovi su jako važni i jednima i drugima, a na nama je da damo sve od sebe. Jedina mana nam je ta neuigranost jer su nam pristupila četiri nova igrača,ali bez obzira na sve igramo doma, favoriti smo na Gripama koje moraju baš kao kod košarkaša ostati neosvojiva trvđava. Novo Vrijeme je odlična momčad s vrhunskim trenerom i zaista se nadam pravom spektaklu”, kazao je igrač Split Tommya Josip Suton.

“Moram reći da mi je iznimno drago da su Split Tommy i Novo Vrijeme Apfel opet u vrhu hrvatskog futsala, da opet imamo pravi dalmatinski derbi. Očekujem utakmicu s puno tempa, agresivnosti i neizvjesnu od samog početka pa do kraja. Nakon što smo u prošlom kolu dobili Dinamo spremni dočekujemo još jedan derbi. Kompletni smo, puni samopouzdanja i ja vjerujem da možemo parirati Split Tommyu bez obzira na njihovu kvalitetu”, za Radio Dalmaciju je izjavio trener Novog Vremena Teo Strunje.