Juranović propušta ostatak sezone

0
Foto: hajduk.hr

Hajdukov desni bek Josip Juranović propustit će ostatak sezone. Prema preporuci liječnika, operirat će napuklu košćicu u desnom stopalu.

Zbog operacije i procesa oporavka, Juranović će izbivati s terena oko dva mjeseca, pa će najvjerovatnije biti spreman za početak priprema za sezonu 2017/2018. Veliki je to udarac za Hajduk s obzirom da je Juranović standardni prvotimac, a početkom godine debitirao je i za reprezentaciju Hrvatske na China Cupu.

Tri dana uoči gostovanja u Gradskom vrtu, nogometaši Hajduka u središnjoj su fazi priprema za dvoboj s Osijekom. Treći je to međusobni dvoboj ove sezone. U prvoj utakmici odigranoj u Osijeku rezultat je bio 1:1, dok je u posljednjem međusobnom srazu na Poljudu Hajduk slavio golom Marka Futacsa.

Nedostajali su treneru Joanu Carrillu uz Juranovića još i Marko Bencun i Zvonimir Kožulj, koji i dalje rade po posebnom programu. Odrađen je jedan trening, u jutarnjim satima na pomoćnom igralištu, a na “dnevnom redu” su bili taktički elementi. Bijeli će i u petak odraditi trening na Poljudu, a prema Osijeku će se zaputiti već u subotu ujutro. Utakmica Osijek-Hajduk na rasporedu je u nedjelju u 15 sati.