Do Dana žena promotivne cijene za koncert Nene Belana na Gripama

0
Foto: PR

Nakon fenomenalnog koncerta u zagrebačkom Domu sportova, Neno Belan i Fiumensi dolaze u Split i to u ekskluzivnoj varijanti – svirat će Đavole u povodu 30 godina pjesme ”Stojin na kantunu”, koja slovi za simbol i himnu Dalmacije.

Za ovaj koncert, koji će se 22.04. održati u košarkaškoj dvorani Gripe, karte zaključno s 8. ožujkom možete nabaviti po promotivnoj cijeni od 70 kuna za parter i 90 kuna za tribinu. Upravo stoga, pozivamo Vas da iskoristite ovu pogodnost i svojim boljim polovicama poklonite najbolji mogući poklon za Dan žena – kartu za Belana.

Neno Belan svom Splitu poklanja ekskluzivan koncert – Neno Belan svira Đavole. Riječ je o posebnom koncertnom programu u kojem ovaj, jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih hrvatskih kantautora, svire hitove i uspješnice svog prvog benda, nezaboravnih splitskih Đavola.

Ovaj double retro music show pruža ekskluzivnu mogućnost za dvostruko glazbeno putovanje u prošlost. Fiumensi će za potrebe ovakvog posebnog koncerta postati Đavoli iz osamdesetih, a zajedno s publikom otputovat će u glazbene vode šezdesetih.

Ulaznice se mogu kupiti u caffe baru Kuka (Treće poluvrijeme), putem sustava Croatia tickets te svim poslovnicama unutar sustava Eventim – www.eventim.hr.