Zadar protiv Olimpije za ostanak u ABA ligi

0
Foto: Radio Dalmacija

U posljednjem 26. kolu ABA lige košarkaši Zadra u 19.00 sati dočekuju Union Olimpiju, a samo pobjeda garantira ostanak i izbjegavanje posljednjeg mjesta.

U isto vrijeme u Novom Mestu se sastaju Krka i Cibona. Ukoliko momčad iz Zagreba dobije utakmicu, Zadar je siguran u ostanak bez obzira na ishod dvoboja s Ljubljančanima.

“Olimpija je u dobrom ritmu, igraju dosta rasterećeno tako da su na svom parketu upisali pobjedu protiv Budućnosti, a dobro su namučili i Cedevitu. Očekujem tešku utakmicu, ali čvrsto vjerujem da ćemo iz nje izići kao pobjednici. Do posljednjeg trenutka nećemo znati hoćemo li biti u punom sastavu, jer ćemo tek na posljednjem treningu pred utakmicu utvrditi jesu li Vladović i Mazalin spremni za nastup. Međutim, vjerujem da će igrači koji su na raspolaganju dati sve od sebe kako bi izborili pobjedu”, kazao je trener Zadra Aramis Naglić.

“Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i ostanemo u ligi. Moramo biti maksimalno napaljeni, agresivni u obrani, jer imamo veći motiv od njih i uvjeren sam da možemo slaviti. Pozivam naše navijače da nas dođu podržati i dati nam snage za važnu pobjedu”, izjavio je kapetan Zadra Lovre Bašić.