Lučić Baroni prošla, Ćorić i Karlović poraženi u Miamiju

0

Mirjana Lučić Baroni plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Miamiju nakon što je sa 7:5, 6:4 pobijedila Amerikanku Bethanie Mattek Sands.

Mikica će za ulazak u polufinale igrati protiv 2. nositeljice Čehinje Karoline Pliškove koja je izgubila samo pet gemova u dvoboju protiv sunarodnjakinje Barbare Strycove. Do sada su međusobno igrale šest puta i omjer je 3:3, a posljednji dvoboj u četvrtfinalu ovogodišnjeg Australian Opena dobila je Lučić Baroni. Naša tenisačica je sve bliže ulasku u top 20 na WTA ljestvici.

Borna Ćorić je poražen u 3. kolu ATP turnira u Miamiju od Francuza Adriana Mannarina sa 6:4, 2:6, 7:6 (3). Zagrepčanin je imao priliku ostvariti pobjedu ali je u tie breaku odlučujućeg seta kod 3:3 izgubio četiri poena u nizu. Bio je ovo njihov prvi međusobni dvoboj.

Ivo Karlović je i treći put u karijeri izgubio od Australca Nicka Kyrgiosa. U 3. kolu Miamija Doktor Ivo je nakon dva i pol sata igre poražen sa 4:6, 7:6 (3) i 6:7 (2). Jedinu break-loptu u meču Karlović je izborio u trećem gemu trećeg seta, no nije ju uspio realizirati, pa je o pobjedniku odlučivao tie-break u kojem je ključna bila dvostruka pogreška našeg tenisača.