Hajduk u Puli traži četvrtu pobjedu u nizu

0
Foto: Radio Dalmacija

Nakon pobjeda protiv Dinama i Splita, Hajduk od 15 sati u Puli protiv Istre traži treću pobjedu u 8 dana, četvrtu zaredom i petu u posljednjih šest utakmica.

Veseli nas taj uspješan niz i želimo ga produžiti u Puli. Moramo i dalje pokazivati timsku igru, biti koncentrirani i držati se plana koji dogovorimo kako bismo ostvarili ono po što smo došli, a to su nova tri boda. Utakmica neće biti ni najmanje lagana, svatko od nas mora dati još poneki postotak više kako bismo došli do pravog rezultata za Hajduk. Motiv nam je ogroman, bez obzira tko je nasuprot nas. Koncentrirani smo na prvog sljedećeg protivnika, Istru, a nakon toga ćemo se okrenuti dvoboju s Osijekom na Poljudu, rekao nam je vratar Hajduka Dante Stipica.

U dobrom smo nizu, puni samopouzdanja. Moramo vjerovati u dobar rezultat. Idemo na pobjedu kako bismo protiv Osijeka na Poljudu mogli osigurati treće mjesto. Digli smo se, igramo dobro, već smo dosta vremena skupa i upili smo sve trenerove zamisli. Igramo sve bolje i vjerujemo u nova tri boda. Istra je dobra ekipa, namučili su i Rijeku i uzeli joj dva boda. Kući znaju igrati i napadački, a čvrsti su u obrani, ali sve ovisi o nama i budemo li pravi dobit ćemo utakmicu, izjavio je za Radio Dalmaciju napadač Hajduka Ante Erceg (na fotografiji), koji je zabio i Dinamu i Splitu.

Daj Bože da zabijem i u Puli, dodao je Erceg.