Perica zabio, Balić debitirao za Udinese!

0
Foto: udinese.it

Zadranin Stipe Perica spasio je Udineseu bod u dvoboju 35. kola Serie A protiv Atalante. Prvi je put za Udinese nastupio i Andrija Balić, i to od prve minute!

Dugopoljac Balić (na fotografiji) je iz Hajduka u zimskom prijelaznom roku početkom 2016. prešao u Udinese i nakon 15 mjeseci dočekao prvi nastup. I to u početnoj postavi! Na terenu je proveo sat vremena, a u 34. minuti je zbog prekršaja dobio i žuti karton.

Atalanta je povela preko Cristantea u 41. minuti, a konačnih 1:1 postavio je Stipe Perica u 53. minuti. S desne ga je strane kaznenog prostora uposlio De Paul, Perica je sa 7 metara prvo pucao desnom nogom, vratar Berisha kratko je odbio loptu, koju je Perica ljevicom poslao u mrežu za svoj šesti prvenstveni pogodak ove sezone, treći u posljednjih pet utakmica. Perica je igrao do 75. minute.

Udinese je u zlatnoj sredini prvenstvene ljestvice, na 11. mjestu s 44 boda, dok je Atalanta na 5. mjestu, koje vodi u kvalifikacije UEFA Europa lige, sa 65 bodova, dva manje od Lazija koji igra sa Sampdoriom, a 6 više od Milana, koji u derbiju kola dočekuje Romu.