Naš Hajduk: Dođi na FESB, uključi se u projekt „Za sva vrimena!“ i odmah preuzmi knjigu Bili dres uboji!

0

Udruga Naš Hajduk u utorak, 13. lipnja u 19.11 sati organizira premijerno predstavljanje nastavka projekta otkupa, pod nazivom – „Za sva vrimena!“.

Projekt će premijerno biti predstavljen na FESB-u vjernim članovima i donatorima u prošloj akciji.

“Želja nam je prezentirati nastavak projekta upravo onima zahvaljujući kojima je naša prva akcija „Ili jesmo ili nismo“ bila uspješna i onima zbog kojih sigurno možemo reći da jesmo”, objasnio je projekt menadžer Tomislav Mikulić, naglašavajući kako ovaj događaj neće biti samo prezentacije detalja projekta, nego i prva prilika za preuzimanje vrijednih zahvala donatorima koji se uključe u projekt na licu mjesta.

Ekskluzivna zahvala je i monografija dresova Bili dres u boji koja je u četvrtak predstavljena na Poljudu, a koju će na FESB-u potpisivati bivši hajdukovci Igor Tudor i Stipe Pletikosa čiji se dresovi nalaze u monografiji.
 “Prvi put imati ćemo priliku čuti i dijelove iz operete Kraljica lopte koja će biti izvedena na Poljudu 30. lipnja”, najavio je Mikulić neka od iznenađenja koja očekuju sve koji dođu na FESB.

Dolazak možete prijaviti slanjem imena i prezimena na e-mail: zasvavrimena@nashajduk.hr, SMS-om na broj +385 98 123 0007 ili na Facebook stranici Udruge Naš Hajduk.