Vodimo te na Ultra Europe festival 2017!

0

Iz minute u minutu sve smo bliži festivalu elektronske glazbe Ultra Europe koja će tri dana tresti Poljud, a zatim i Brač, Hvar i Vis!

U Splitu se osjeća šušur, ispred Poljuda su već namontirani šatori koji će služiti kao info zone i mjesta na kojima će posjetitelji svoje karte moći zamijeniti za festivalske narukvice! Ukratko, svi se već lagano spremaju za dolazak ‘partijanera’ iz cijelog svijeta!

Organizator festivala Joe Bašić za Radio Dalmaciju je istaknuo: ”Mi smo dali sve od sebe za uspješan festival i ove godine. Prodaja ulaznica ide odlično, imamo više od 100 zemalja koji će doći na petu godišnjicu ovog festivala. Mogu već sada reći da će biti veći i bolji od onog prošle godine”.

A kad se sjetimo da se prošle godine spominjala brojka od 150 tisuća posjetitelja – možemo reći da će Split onda stvarno postatI centar svijeta! Armin van Buuren, David Guetta, Afrojack, Carl Cox i mnoga druga svjetski poznata imena zabavljat će nas na ovogodišnjem izdanju Ultre.

U prodaju su puštene i posebne rođendanske ulaznice za domaće posjetitelje kojima ULTRA Europe obilježava svojih prvih pet godina! 500 festivalskih ulaznica po posebnoj cijeni od 975 kuna, 500 jednodnevnih ulaznica za svaki dan festivala po cijeni od 450 kuna, te 500 trodnevnih VIP ulaznica po cijeni od 2250 kuna moći će se kupiti u poslovnicama Tisak Media i u sustavu Ticketshopa.

A nije svima lako izdvojiti te novce za festival. Zato, kao i uvijek – uskačemo mi! Budite uz nas i saznajte kako na naš račun otići na Poljud uživati u petom izdanju Ultra Europe festivala!

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.