Kamp Real Madrida u Parku mladeži

0
Foto: Radio Dalmacija

Nogometni kamp Real Madrida održat će se od 7. do 11. kolovoza na terenima RNK Split.

Sudjelovat će maksimalno 150 djece,dobna granica je od 6 do 17 godina,a 15 najboljih će otići u Madrid i imati mogućnost okušati se u školi Reala.Ovakav kamp se organizira u 33 zemlje svijeta. Cijena u Hrvatskoj je 250 eura,a  u Koreji i Japanu minimalno 900 eura.

“Kampove smo organizirali u Biogradu i Dubrovniku,izuzetno drago nam je što smo sada u Splitu. Zadovoljni smo sa organizacijom, zahvala Splitu. Imamo lijep odaziv. Naša svrha je da se prenese Realova metodologija, nadamo se da će još Hrvata igrati tamo u budućnosti. Real Madrid je zainteresiran za ovo područje. Svrha kampova je da dijete osjeti duh Real Madrida”, rekao je regionalni predstavnik Reala Zlatko Marić.

“Povezali smo se sa centrom za Socijalnu skrb, sa domom Maestral. Djeca će raditi sa licenciranim trenerima, i lokalnima zbog prijevoda. Dobit će opremu od Reala. Očekujemo stotinjak djece, a o broju djece ovisi i broj trenera. Planirano je da dođu četiri španjolska trenera”, kazao je u ime RNK Split Nenad Martinović.