Hajduk: Prodane sve ulaznice!

0
Foto: Facebook

Samo 26 sati otkako su puštene u prodaju, rasprodane su sve raspoložive ulaznice za uzvratnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za UEFA Europa ligu Hajduk-Brondby.

Utakmica će se u četvrtak u 20.30 igrati na Poljudu. Do utorka u 18 sati prodano je 26.850 ulaznica. Jedan sektor (U, jugoistok) mora biti prazan zbog kazne Hajduku (prvotna kazna bila je utakmica bez publike, ali je UEFA u ponedjeljak djelomično usvojila žalbu Hajduka i ublažila kaznu na jedan sektor tribina s minimalno 500 mjesta i 35000 eura), jedan je sektor (A, jugozapad) po običaju rezerviran za gostujuće navijače, a jedan (sektor B na zapadu, najbliži tribini s gostujućim navijačima) iz sigurnosnih razloga.

Manji broj ulaznica ipak bi još mogao biti pušten u prodaju. Naime, do srijede u 20 sati čuvaju se ulaznice za lanjske pretplatnike koji još nisu kupili godišnju ulaznicu za novu sezonu. Tako je moguće da određeni broj ulaznica bude u prodaji u četvrtak ujutro.

Veliki interes za utakmicu ne čudi. Rezultat prvog dvoboja je povoljan, ali nudi neizvjesnost oko plasmana u doigravanje (0:0), prva je ovo utakmica Hajduka na Poljudu u novoj sezoni (zbog Ultre je Hajduk s Levskim igrao u Dugopolju, a prva četiri kola u Hrvatskoj nogometnoj ligi igra u gostima), a usto je i odluka da se ipak može igrati pred publikom došla u zadnji čas. U Hajduku su bili spremni na to, sat nakon odluke UEFA-e ulaznice su puštene u prodaju, a dan kasnije već su rasprodane…