Ulaznice za Hajduk-Everton u prodaji od ponedjeljka!

0
Foto: Radio Dalmacija

U ponedjeljak 7. kolovoza počinje prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu doigravanja za UEFA Europa ligu Hajduk-Everton na Poljudu 24. kolovoza.

Posebne pogodnosti imaju članovi Hajduka za 2017. godinu i pretplatnici za sezonu 2017/2018.  Svaki član može kupiti jednu ulaznicu. Pretplatnik koji je ujedno i član može kupiti svoje mjesto i jednu dodatnu ulaznicu na ime članstva u 2017.

Online “Print at home” opcija (samo za zapadnu i istočnu tribinu) bit će aktivna odmah nakon ponoći s nedjelje na ponedjeljak i u razdoblju do 13. kolovoza odnosi se isključivo za članove.

Za kupovinu ulaznice potreban je jednokratni jedinstveni kod koji se može dobiti na članskom sučelju (za “Print at home” opciju) ili u Odjelu za članstvo (za izravnu prodaju). Ako do sada niste postali član Hajduka za 2017. godinu ili trebate obnoviti članarinu, možete to obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod.

Kod je jednokratan te će u slučaju kupnje online ulaznice ili ulaznice u izravnoj prodaji u Odjelu za članstvo biti nakon transakcije poništen čime se svakom članu jamči kupnja samo jedne ulaznice (ako nije i pretplatnik). S kodom je kupnju potrebno obaviti na platformi Ticketshopa.

Pretplatnici svoje pravo prvokupa mogu iskoristiti isključivo u Odjelu za članstvo na Poljudu.

Za ulazak na stadion ulaznicu je potrebno isprintati. Bez predočenja isprintane ulaznice neće biti omogućen ulazak. Cijena online “Print at home” ulaznice bit će uvećana za 5 % u skladu s uvjetima distributera ulaznica.

Izravna prodaja u Odjelu za članstvo za pretplatnike i članove kreće u ponedjeljak 07. kolovoza u 08:00 sati. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 20:00, dok ćemo radno vrijeme Odjela za članstvo za subotu i nedjelju naknadno objaviti.

Pretplatnici do 13. kolovoza imaju pravo prvokupa svojih mjesta koja imaju u ovoj sezoni. Mjesta koja eventualno ne budu prodana, u slobodnoj će prodaji biti od 14. kolovoza, priopćio je Hajduk.

Objavljene su i cijene ulaznica: za članove i pretplatnike 100 kuna za sjever i jug, 160 za istok, 200 za zapad i 400 za ložu B, a u redovnoj prodaji 120 kuna za sjever i jug, 200 za istok, 240 za zapad i 500 za ložu B.