Stipica: Dokazat ćemo da smo bolji od Osijeka

0

Hajduk u derbiju 8. kola Hrvatske nogometne lige u 19 sati igra s Osijekom na Gradskom vrtu. Dvoboj je za Radio Dalmaciju najavio vratar Hajduka Dante Stipica.

Očekuje nas prava utakmica u kojoj se moramo postaviti maksimalno ozbiljno. Kroz tjedan smo se maksimalno pripremili da na pravi način odgovorimo svim zahtjevima ove utakmice. Sjajno je što HNL nudi prave utakmice poput ove, nadam se da ćemo biti pravi i vjerujem u odličan rezultat za nas, izjavio je Stipica za Radio Dalmaciju.

Ne želim pričati o Osijeku, moramo razmišljati samo o našoj igri. Moramo pokazati naše adute i neutralizirati njihove, kako bi utakmica išla u pravom smjeru za nas. Ova reprezentativna pauza nam je donijela dva-tri dana odmora, ali nema opuštanja. Prvenstvo je tek počelo i svi željno očekujemo nove susrete. Koncentrirani smo isključivo na Osijek, idemo utakmicu po utakmicu, ne smijemo gledati na seriju domaćih utakmica koja nam slijedi. Nemamo više europskih obveza što nam daje tjedan dana priprema za svaku utakmicu. Moramo to iskoristiti i na najbolji mogući način odgovoriti u svakoj utakmici ponaosob, dodao je Stipica.

Ne zamaramo se statistikom, podatak da smo u Osijeku slavili tek jednom u zadnjih 9 godina nas ne zanima. Gledamo samo naprijed, budemo li pravi ne trebamo se ničega bojati. Imat ćemo i podršku naših navijača, Hajduk je obožavan u Slavoniji, nosit će nas kao i u svakoj drugoj utakmici, zaključio je Stipica.