Proslava Dana policije u Splitu

0

Splitska policija objavila je kako će proslaviti Dan policije i blagdan Svetog Mihovila u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

26.rujna 2017.g (utorak)

08:30 sati polaganja vijenaca na gradskom groblju Lovrinac, izaslanstvo predvodi načelnik Policijske uprave Slobodan Marendić. Uz izaslanstvo PU splitsko-dalmatinske u polaganju vijenaca na centralnom križu i groblju branitelja sudjelovat će župan Splitsko-dalmatinske županije gosp. Blaženko Boban, gradonačelnik Grada Splita gosp. Andro Krstulović Opara i zapovjednik HRM kontraadmiral Predrag Stipanović.

Od 10:00 sati na splitskoj Rivi uz prigodni zabavni dječji program i nastup klape PU splitsko-dalmatinske Sveti Mihovil održat će se prezentacija policijske opreme i tehnike. Koristimo prigodu pozvati građane, posebno roditelje da na splitsku rivi dovedu djecu kako bi se upoznali s dijelom tehnike i opreme koju policajci koriste u svakodnevnom radu, a koja će se nalaziti na Rivi.

27.rujna 2017.g (srijeda)

09:30 sati polaganje vijenaca ispred spomen obilježja u atriju centralne zgrade PU splitsko-dalmatinske, Trg Hrvatske bratske zajednice 9, Split

10:15 sati sveta misa u Crkvi Svetog Frane koju će predvoditi fra Žarko Relota, policijski kapelan i dekan

12:00 sati svečana akademija u prostorima Vile Dalmacija