Medalje za najbolje splitske policajce

0

Povodom Dana policije gradonačelnik Andro Krstulović Opara dodijelit će danas u 11 sati u velikoj vijećnici zgrade Gradske uprave ( Obala kneza Branimira 17) javna priznanja ”Medalju Grada Splita” trojici policijskih službenika.

Petar Domazet , policijski službenik, kontakt policajac I. Policijske postaje, viši policijski narednik: dodjeljuje mu se javno priznanje”Medalja Grada Splita” za istaknuti rad koji se posebno očituje u suradnji s predstavnicima lokalne vlasti, obrazovnim ustanovama, stručnim službama grada i drugim institucijama na rješavanju problema građana, a posebno rizičnih skupina mladih. Svojim radom dao je značajan doprinos u pripremi osiguranja ”Ultra Europe” festivala i drugih javnih okupljanja.

Marica Vrdoljak, policijska službenica, kontakt policajac II Policijske postaje, viša policijska narednica: dodjeljuje joj se javno priznanje”Medalja Grada Splita” za istaknuti rad kojim je potvrdila dostupnost policije građanima kroz suradnju s građanima i gradskim službama te posebnim angažmanom u brizi za obrazovne ustanove i sprječavanje kaznenih djela i prekršaja. Radom i suradnjom sa stranim policijskim službenicima pridonijela je povjerenju stranih državljana u rad hrvatske policije.

Tonći Pivić, policijski službenik, vođa sektora u Postaji prometne policije, samostalni policijski narednik: dodjeljuje mu se javno priznaje ”Medalja Grada Splita” za istaknuti rad koji se posebno očituje se u radu na terenu u problematici prometa. Svojim radom i angažmanom bitno doprinosi protočnosti prometa i sigurnosti sudionika u prometu, osobito u vrijeme turističke sezone.