Hrvatske rukometašice dočekuju Švicarsku

0

Na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u 18 sati u Zagrebu igra protiv Švicarske.U skupini su još Ukrajina i Norveška.

Švicarska je objekitvno najlakši protivnik u skupini i pobjeda Hrvatske u dvorani u Sutinskim vrelima ne bi smjela izostati.

”Kad gledamo našu skupinu rekli bi da je dosta lagana, ali niti znamo Švicarsku niti znamo Ukrajinu. Svaka utakmica je važna i nema lakih protivnika, pogotovo jer smo u novom sastavu. U Poljskoj sad igramo EHF kup i igrali smo protiv švicarskog kluba Zuga. To su cure koje se bore, ali to nije taj nivo kao što je kod nas. Realno gledajući mi na domaćem terenu moramo pobijediti, ali nam ostaje to što su nam nepoznanica.Malo nam je nezgodno jer je malo treninga i nismo uigrane. Nove su cure tu, to je realno. Svaka dolazi iz svog kluba, trenira drugačije i igra drugačije. To će biti teško uklopiti, ali je na izborniku da nas u što kraćem vremenu pokuša spojiti”, izjavila je uoči starta kvalifikacija reprezentativka Žana Marić.