Vrgorac želi iznenaditi Split Tommy

0
Foto: HMNK Vrgorac Facebook

Vrgorac i Split Tommy odigrat će u 19 sati derbi 3. kola Hrvatske malonogometne lige. Dvoboj su nam najavili trener Vrgorca Arben Ademi i vratar Split Tommya Žarko Luketin.

Očekujem vrlo dobru i otvorenu utakmicu. Split Tommy je favorit, međutim tko god dolazi u Vrgorav teško može unaprijed računati na bodove. Svjesni smo snage Splita, znamo njihove prednosti, nemaju puno mana, ali mi ćemo tražiti svoje prilike kroz čvrstu obranu i dobru realizaciju. Ne smijemo imati previše grešaka jer će ih Split Tommy sigurno kazniti. Nastojat ćemo odigrati pametno, uz podršku punih tribina i malo sreće nadam se pobjedi, rekao je za Radio Dalmaciju Arben Ademi.

Za Vrgorac me vežu posebne emocije, uvijek se volim tamo vratiti. Ovaj put u dresu njihovog možda najvećeg rivala iz tog vremena kad smo se borili za naslov prvaka. Ove godine mi, Split Tommy, nemamo pravo na kiks, na poraz u bilo kojoj utakmici ove sezone. Tako bi i u Vrgorcu sve osim pobjede za nas bio neuspjeh. Vrgorčani su obrambeno odlično organizirani, uvijek protiv Splita igraju s posebnim nabojem. Oni će dati sve od sebe da nam skinu skalp, ali na nama je da pokažemo zbog čega smo prvi favoriti prvenstva, izjavio je Žarko Luketin.