Gradski derbi u Jazinama

0
Foto: pixabay.com

Košarkaši Zadra vraćaju se u legendarnu dvoranu Jazine! U petom kolu Hrvatski telekom Premijer lige odigrat će se gradski derbi u kojem će novi prvoligaš Jazine Arbanasi ugostiti momčad Zadra.

Utakmica se igra u 18 sati.

“Povratak u Jazine za mene je jedna prava rijeka emocija, jer me sve skupa vraća u najsretnije dane moje igračke karijere. Utakmicu shvaćamo vrlo ozbiljno i tako se pripremamo. Igrače sam upozorio na maksimalan oprez, jer mogli bismo upasti u određene probleme ako ne budemo kompaktni u igri”, kazao je trener Zadra Aramis Naglić.

“Nadam se da ćemo nastaviti u pobjedničkom ritmu. Kvalitetno smo trenirali posljednjih dana i vjerujem da ćemo to pokazati i na parketu. Veseli me gradski derbi i očekujem pobjedu”, kaže Amerikanac u redovima Zadra Preston Knowles.

Jazine u četiri odigrane utakmice ne znaju za pobjedu. Imali su i težak rapored.

“U Jazinama smo dočekali Cibonu i Šibenik, sada i Zadar. Sa nama ravnima smo igrali u gostima i to nije jednostavno. Protiv ABA ligaša šanse su nam male ali veselim se utakmici sa Zadrom i punim tribinama. Dat ćemo sve od sebe, za što će to biti dovoljno vidjeti ćemo nakon utakmice”, kazao je trener Jazina Arbanasi Neven Plantak.