Hajduk s novim trenerom gost Istre

0

Nakon dva tjedna reprezentativne pauze, nogometaši Hajduka pod vodstvom novog trenera Željka Kopića danas u 18 sati gostuju kod Istre u utakmici 16. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

U momčad se nakon mjesec dana izbivanja vratio napadač Ahmed Said Said koji će biti u konkurenciji za današnji ogled, dok Kopić protiv Istre neće moći računati na Francka Ohandzu te na već otprije ozlijeđene Marka Futacsa i Gustava Carbonierija. U odnosu na prošli susret protiv Rudeša u kadar se vraća Hugo Almeida.

“Imali smo svi zajedno intenzivan tjedan. Momci su sami između sebe razgovarali, svjesni su odgovornosti, a ja i moji suradnici smo dali sve da se stvari kvalitetno iskomuniciraju. Dobro smo trenirali i s puno optimizma idemo u Pulu. Volio bih da svi koji prate Hajduka vide momčad koja daje sve i koja će se bacati na glavu. Jasno je da Hajduk s obzirom na renome u svakoj utakmici treba težiti pobjedi i na taj način ćemo se postaviti u Puli. Postavit ćemo se na način da smo mi favoriti, te da kvalitetom igre dođemo do tri boda”, kazao je trener Hajduka Željko Kopić.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice. Četvrti sudac je Igor Križarić iz Čakovca.