Hajduk predstavio kalendar za 2018.godinu

0

Hajduk je predstavio kalendar za 2018. godinu.

Zidove hajdukovaca krasit će najbolje fotografije iz prošle godine po izboru navijača. Posebnost ovogodišnjeg kalendara jest to što su u glasovanju za fotografije koje se nalaze u kalendaru, putem službenog facebook profila, sudjelovali navijači svih dobnih skupina, sa svih strana svijeta.

Fotografije ovogodišnjeg kalendara djelo su službenih fotografa HNK Hajduk Roberta Matića i Mira Gabele te fotografa CROPIX-a Toma Dubravca i Gorana Mehkeka. Robert Matić  urednik je fotografije i fotograf koji je dugi niz godina sudjelovao u brojnim projektima i izložbama, uključujući i dvije samostalne. Fotograf Miro Gabela dugogodišnji je suradnik HNK Hajduk te je svojim znanjem i iskustvom, također, značajno pridonio razvoju ovog projekta. Zahvale za dizajn kalendara idu dizajneru HNK Hajduk Goranu Deniću.

Kao i prošlogodišnji, kalendar će se prodavati po cijeni od 40,00 kuna. Danas kreće ekskluzivna prodaja u Tommy prodavaonicama, a od utorka 28. studenog, osim u Tommy prodavaonicama, službeni kalendar moći ćete pronaći i u Fan shopovima na Poljudu i Trajektnoj luci, na službenom web shopu, u prodavaonicama našeg partnera Cro fan shop te na prodajnim mjestima Tiska. Tiraža kalendara je 20.000 primjeraka.