Prijavite se za Mašokarić!

0
Foto: Foto: Youtube screenshot

Četrnaestu godinu centrom Kaštel Sućurca, na blagdan Svetog Stipana, 26. prosinca, zujat će balinjere sudionika već tradicionalnog Mašokarića, u organizaciji oldtimer moto kluba Adria, javlja službeni portal Grada Kaštela.

Prema ustaljenoj praksi, početak utrke, na kojoj dvočlane ekipe voze i turaju karić, bit će u 15 sati kraj kule na Glavici, a staza vodi kraj kampenela, rivom, uz Gojaču i natrag do kule.

Najbolja ekipa ove će godine dobiti nagradu od 100 tisuća lipa, drugoplasirani nagradu od 20 tisuća lipa i trećeplasirani 10 tisuća lipa, kao i prigodne balinjere oko vrata.

Organizatori se nadaju da će se ove godine prijaviti, uz dobro pripremljene ekipe za glavnu utrku, i žene, djeca te rekreativci, kojima će staza biti nešto kraća. Osim same utrke, sudionici i publika družit će se u blagdanskom ugođaju, uz pjesmu i sućuračke batude.

Prijave za sudjelovanje u utrci su već započele, a svi zainteresirani mogu se prijaviti pozivom na broj 091 50 60 710 – Zagor, a na taj način mogu dobiti i sve dodatne informacije.