Hajduk u Gabeli izgubio od GOŠK-a!

0
Foto: hajduk.hr

Hajduk je nakon četiri pobjede (Varteks na Poljudu, Zurich, Lech Poznan i Trenčin u Beleku) pretrpio prvi poraz u pripremama za proljetnu polusezonu. U polufinalu Memorijala Andrija Anković u Gabeli, Hajduk je izgubio od domaćeg GOŠK-a s 1:2.

Hajduk je u kombiniranom sastavu imao inicijativu, ali se GOŠK uspio obraniti i u 76. minuti doći do vodstva golom Nardina Mulahejsinovića koji je s desetak metara pogodio pod gredu Stipice. Četiri minute kasnije, Mišić je pucao iz slobodnog udarca, Stipica obranio, a Odak povisio na 2:0. U 89. minuti je Gyurcsó lobom s 15 metara postavio konačan omjer.

U prvom polufinalu Sutjeska iz Nikšića je s 1:0 svladala Zrinjski iz Mostara. Jedini gol dao je Nemanja Nedić u 89. minuti. Tako će u subotu u 13 sati Hajduk i Zrinjski igrati za 3. mjesto, a za trofej će se u 15 sati boriti Sutjeska i GOŠK.

Hajduk je nastupio u sastavu StipicaJ. Bašić, Ismajli, Savvas, BradarićKožulj (od 81. T. Bašić), S. Jurić (od 64. Nejašmić), CaktašŠego (od 81. Gyurcsó), Kovačević (od 70. Delić), Teklić (od 70. Hamza).