Bajaga i Instruktori stižu na ‘San sustipanske noći’

0
Foto: PR

Nakon što 11. srpnja The Beat Fleet otvore šesti ‘San sustipanske noći’, na jednu od naljepših otvorenih pozornica Mediterana, večer poslije stiže jedan od najpopularnijih bendova iz regije – Bajaga i Instruktori!

Frontment legendarnog pop-rock sastava, uz čije pjesme su se zaljubljivale generacije, nije krio uzbuđenje uoči nastupa na mjestu o kojem je od kolega glazbenika čuo samo hvalospjeve.
Drago mi je da prvi put sviramo na Sustipanu. Uvijek smo dobro prolazili kod publike u Splitu, ali ovaj put će repertoar biti malo drugačiji od redovnog. Upoznat sam sa činjenicom da je na ‘Snu sustipanske noći’ opuštenija atmosfera nego na običnom koncertu, pa pripremamo odgovarajući repertoar s nešto više balada i s nekim pjesmama koje nismo dugo svirali u Splitu. Radujem se ponovnom susretu i željno iščekujem koncert, poručio je Momčilo Bajagić Bajaga.

Omiljena manifestacija koja se održava podno stoljetnih borova ove godine pomaknuta je za jedan tjedan, jer su organizatori željeli da i dalje kao poseban efekt imaju puni mjesec, čiji čarolija daje dodatnu dimenziju atmosferi ovog jedinstvenog prostora koji je dio zaštićene Park šume Marjan. Pravila i ove godine ostaju ista, tko stigne prvi njegova dekica i ujedno najbolja pozicija uz pozornicu, dok će za pred i after party bit zadužen DJ Kid Va.