Mia Dimšić gostujući na Radio Dalmaciji priznala: U duetu se vidim sa Severinom!

0
Foto: Radio Dalmacija

Kada bi se dogodila neka pjesma i kada bih trebala birati između Severine i Rozge, u duetu se definitivno vidim sa Severinom, kazala je Mia Dimšić gostujući u programu Radio Dalmacije. – Puno ljudi mi je reklo da ih podsjeća moja boja glasa na njenu kad je počela s karijerom.

Na pitanje s kim bi radije zaglavila u liftu – s Jacquesom Houdekom ili s Goranom Barom, mlada Osječanka izabrala je Baru, a zapeti u prometu voljela bi s Donaldom Trumpom. Priznala je kako ga ne bi ništa pitala o polici, jer je ne shvaća. – Sigurno bih ga pitala da mi ispriča vic, uvjerena sam da bi on bio dobar u tome.

Mia Dimšić dio je ovogodišnjeg Porina koji se održava u petak, 24.03. u Spaladium areni. Prema glasovima struke najviše nominacija, njih devet, osvojila je upravo Mia. Njezin album “Život nije siv” konkurira za Album godine, također i u kategoriji Najbolji album pop-glazbe, dok je pjesma “Bezimeni” sa spomenutog albuma nominirana za Pjesmu godine. Album “Život nije siv” osvojio je nominacije i u kategorijama za najbolju produkciju i najbolju snimku, a naslovnica albuma konkurira za najbolje likovno oblikovanje. Album “Božićno jutro” nominiran je za najbolji album popularno duhovne glazbe. Mia Dimšić također konkurira za najbolju žensku vokalnu izvedbu s pjesmom “Sunce, oblak, vjetar”, koja je nominirana i za najbolji aranžman.

‘Prije bih izgubila prednji zub, nego obrijala glavu na ćelavo’, kaže Mia i dodaje: ‘Već izgleda da pola zubi nemam, tako da to ne bi bio neki problem’.