U Podstranu ide 4.000 kuna vrijedan bon u Studencu: Kristina pogodila prvi Dalmatinski mix!

0
Foto: Radio Dalmacija

Konačno imamo dobitnika bona u vrijednosti od 4.000 kuna u Studencu. Točnije dobitnicu, a njeno ime je Kristina Katavić iz Podstrane. Prepoznala je naš prvi Dalmatinski mix – sve tri pjesme i sva tri izvođača. U mix od tri sekunde stali su: Lvky s pjesmom “Nigdi mira niman”, Gibonniijeva “Ej, vapore” i pjesma Meri Cetinić “Zemlja dide mog”.

– Presretna sam, još uvijek mi se ruke tresu – rekla nam je simpatična dvadesetogodišnjakinja, buduća pravnica, koja i inače kupuje u Studencu pa će joj kako kaže biti gušt tu potrošit pare.  – Kad se počne trošit za čas će to otić – kazala je u šali.

Kristina je dokaz da se sve može.

Ljudi prijavite se igrajte se jer stvarno nije teško. Isplati se jer ovo nitko ne može platit – rekla je.

Gdje god da krenete po Dalmaciji, Studenac je u svakom gradu, svakom malom mjestu duž obale i na svakom otoku, a ima ga i u skrovitim uvalama (Mljet, Lastovo…) i na atraktivnim pozicijama na rivama – Trogirska riva, Viška riva…

Studenac marketi u Splitu postoje na tri lokacije, a to su Tolstojeva ulica, Split 3 i na Plokitama u Vinkovačkoj ulici. U tim marketima vas čekaju svakodnevno svježe marende (riblje i mesne), svježe voće i povrće, Na Splitu 3 Studenac ima i mesnicu Vitić sa odličnom ponudom mesa. Ukoliko odete na otok, na Hvaru vas čeka Local market na Hvarskoj pjaci, a uskoro i na rivi u Komiži. Friška spiza, domaći proizvodi, voće i povrće sa domaćih OPG imanja – sve to nać ćete u Studencu.