Boban ponovno u utrci za župana

0

Županijski odbor HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije je na svojoj održanoj sjednici 13. travnja jednoglasno podržao aktualnog župana Blaženka Bobana za kandidata HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima.

Župan Blaženko Boban je župan koji priča djelima. Zadovoljstvo je imati takvog kandidata koji je projekte Splitsko-dalmatinske županije približio svim građanima u svakom kraju diljem naše županije. Uz infrastrukturne razvojne projekte dojmljivi su i njegovi demografski projekti koje su općeprihvaćeni i poznati. Blaženko Boban je čovjek iz naroda te ne sumnjamo u pobjedu na nadolazećim izborima. Županijski HDZ pratit će snažno našeg župana u pohodu u novi mandat.

Župan Blaženko Boban se zahvalio na podršci: „Želim zahvaliti svojim kolegama na izvanrednoj suradnji u ovom mandatu u svim našim gradskim i općinskim organizacijama. Pripremili smo program s kojim nastavljamo dalje za razvoj naše županije i svih njenih gradova i općina. Hvala Vam na ukazanom povjerenju, siguran san da ću s vama kao mojim suradnicima imati priliku i dalje raditi na podizanju kvalitete života za sve stanovnike Splitsko-dalmatinske županije.“