6. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu

0

BHV Education šestu godinu zaredom dovodi u Hrvatsku eminentne srednje škole, škole jezika, sveučilišta i fakultete iz Švicarske, Nizozemske, Danske, Irske, Velike Britanije, SAD i Kanade kako bi hrvatskim učenicima i studentima predstavili svoje najbolje obrazovne programe i mogućnosti profesionalnog usavršavanja.

15.10.2016 Zagreb, hotel Double Tree by Hilton od 10.00 do 18.00 h

17.10.2016. Dubrovnik, hotel Excelsior od 10.00 do 18.00 h

18.10.2016. Split, hotel Atrium od 10.00 do 18.00 h

Činjenica je da osobe koje se tijekom svog školovanja odluče završiti programe srednjoškolske razmjene ili studij izvan svoje zemlje postaju konkurentniji na tržištu rada, nakon diplome dobivaju u prosjeku dvije ponude više za posao, a u razdoblju od 10 godina zarađuju i do 70% više od svojih vršnjaka koji nisu imali ovakvo iskustvo. Razlog tome nisu samo specifična stručna znanja i kompetencije koje dobivaju tijekom školovanja, već ih poslodavci smatraju snalažljivijima, samostalnijima i ambicioznijima.

Ove godine na sajmu izlaže 30tak obrazovnih institucija iz inozemstva i očekuje se oko 2.000 posjetitelja. Moguće je dogovoriti individualne sastanke sa predstavnicima fakulteta, a ove godine su po prvi puta organizirani i panel razgovori na najtraženije teme:

BHV_Education_teme

Ulaz na sajam je slobodan za sve zainteresirane.

O BHV Education

BHV Education je osnovan 1995., te je najstarija hrvatska konzultantska tvrtka, koja već 22 godine upućuje mlade ljude iz šire regije na školovanje u najbolje obrazovne institucije svijeta. Naš tim stručnjaka i predanih djelatnika svakodnevno se usavršava u svom poslu kako bi ispunio vrlo visoke standarde koje postavljamo pred sebe. Svakom klijentu pružamo kvalitetno savjetovanje u obrazovanju i svakome prilazimo jednako predano, bilo da se radi o polazniku dvotjednog tečaja jezika ili poslijediplomcu prestižnog MBA studija. U studenom 2014. godine, BHV Education postao je distributer i licencirani test-centar najbolje metode za otkrivanje i razvoj talenata – svjetski poznatog Harrison Assessment Int’l Ltd. Za više informacija molim vas posjetite našu web stranicu www.bhvedu.com.