70. rođendan Torcide: U utorak u ponoć probudite djecu, čeka vas neviđeni spektakl

0
Foto: RD

Torcida ove srijede, 28.10.2020., slavi 70. obljetnicu osnutka, tim povodom objavili su proglas kojim  Splićanima  obećavaju veliki spektakl.

Dragi sugrađani, U srijedu 28.10.2020. Torcida slavi svoj 70-i rođendan, i povodom ove jubilarne obljetnice, u utorak 27.10. točno u ponoć spremamo spektakl kakav dosad nije viđen nigdje u svijetu.

Svi smo bili svjedoci veličanstvene proslave 100. godišnjice Hajduka, a ovaj put smo odlučila ljestvicu podignuti još više, da još jedno pokažemo kako naš grad nema premca u obilježavanju proslava.

U ova 70 godina, Torcida kao najstarija europska navijačka grupa, izrasla je pokret koji nadmašuje navijačke okvire, i danas s ponosom ističemo naš doprinos društvenoj zajednici. Kad god je trebao, Torcida se prva odazvala, bilo da se radilo o humanitarnim akcijama, darivanju krvi ili sprječavanju prirodnih katastrofa, Torcida je uvijek na prvoj crti!

U noći u kojoj slavimo 70 godina našeg postojanja, utkana je naša nemjerljiva ljubav i vjernost prema Hajduku i našem gradu. U toj noći utkani su svi kilometri koje smo prošli zbog voljenog kluba, sve naše fešte i pobjede.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite, da u utorak u ponoć dokažemo ono što mi često volimo isticati: Svi smo mi Torcida! I zato nemojte biti statisti, već naprotiv, budite tu večer jedni od nas, izađite na ulice, izađite na balkone i prozore, pozovite rodbinu, susjede i prijatelje da vam se pridruže, probudite svoju djecu da vide neviđeni spektakl, neka cijeli naš grad bude tu noć Torcida!, stoji u priopćenju splitske Torcide.