Toma Bašić i Juranović produžili ugovore s Hajdukom

0
Foto: hajduk.hr

Dvojica mladih prvotimaca Hajduka Toma Bašić i Josip Juranović potpisali su danas nove ugovore s Bijelima do ljeta 2020. godine.

Dvadesetjednogodišnji Juranović s Bijelima je do sada imao ugovor do ljeta 2018. godine, dok je Bašića ugovor s Hajdukom vezao do ljeta 2017. godine.

“Velika mi je čast što sam potpisao profesionalni ugovor s Hajdukom. Za mene ovo predstavlja novi poticaj za još veću borbu na terenu. Sretan sam jer je Klub pokazao da računa na mene, a ja ću to povjerenje vratiti na najbolji mogući način. Vjerujem da ću u narednom vremenu pomoći Hajduku da ostvari još bolje rezultate”, kazao je nakon potpisa Juranović.

Za prvu momčad Hajduka Juranović je debitirao prije nešto manje od dvije godine u dvoboju protiv Rijeke, a za Bijele je dosad upisao ukupno 68 nastupa i pritom zabio jedan zgoditak uz sedam asistencija.

“Ovo je velika stvar za mene i moju obitelj. Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao ugovor za najdraži Klub. Sada prije svega želim nastaviti napredovati i opravdati povjerenje trenera Carrilla”, rekao je Toma Bašić, koji je među Bijele došao u ljeto 2014. godine, a do sada je za Hajduk nastupio u 27 dvoboja te postigao četiri gola uz dvije asistencije.