S Hajdukom u Zaprešić otputovao i Jandrek

0
Foto: Radio Dalmacija

Odradili su nogometaši Hajduka posljednji trening uoči polaska prema Zaprešiću gdje ih sutra u 18.00 sati očekuje prvenstvena utakmica protiv Intera, protivnika s kojim se Bijeli susreću treći put ove sezone.

U zadnjem međusobnom susretu odigranom u Zaprešiću rezultat je bio 1:1, a strijelac za Bijele bio je Fran Tudor.

Trener Bijelih na put je poveo 18 igrača koji će konkurirati za ogled sa Zaprešićanima:
Dante Stipica, Josip Kvesić, Hamza Barry, Jefferson, Nikola Vlašić, Franck Ohandza, Ivo Grbić, Robert Jandrek, Ahmed Said Said, Zoran Nižić, Toma Bašić, Hysen Memolla, Fran Tudor, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Ante Erceg, Georgi Terziev i Savvas Gentsoglou.

Zbog crvenog kartona dobivenog u prošlom kolu na popisu putnika nema napadača Marka Futacsa. Zvonimir Kožulj i Marko Bencun još uvijek ne treniraju u punom intenzitetu, dio treninga odrađuju s momčadi, a dio odvojeno. Josip Juranović je nakon uspješne operacije u procesu rehabilitacije.

Trebamo intenzitet i koncentraciju.Gledao sam par njihovih utakmica. Jako su dobro pripremljeni fizički i obrambeno, brzi su na bokovima, dobro se kreću i dobri su jedan na jedan. Njihovi golovi uglavnom dolaze iz tranzicije ili prekida. Mi smo se spremali u reprezentativnoj pauzi, napravili smo plan za napredak. Imali smo dobru i lošu sreću, loše je to što nismo mogli računati na sve igrače. Što se tiče pozitivnih stvari, to je da su naši igrači sudjelovali u reprezentativnim akcijama. Išlo je sve po planu i sve što želimo je da utakmica što prije krene“, kazao je trener Hajduka Joan Carrillo.