82-godišnjak vozio pijan pa se zabio u stup

0

U dvije nesreće koje su se jučer, 03. travnja, dogodile na šibenskom području dvije osobe su teže ozlijeđene.

U prvoj nesreći u Pirovcu teže je ozlijeđen 82-godišnji vozač, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.  Do prometne nesreće je došlo kada se 82-godišnjak u alkoholiziranom stanju pri upravljanju osobnim automobilom Audi 80, šibenskih registracijskih oznaka, na ravnom dijelu ceste vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake koja se proteže uz desni rub kolnika, već je desnom stranom vozila izišao na nogostup sa zapadne strane kolnika, gdje prednjim desnim dijelom vozila udara u metalni stup javne rasvjete. O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi Optužni prijedlog.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Šibeniku teže je ozlijeđen 52-godišnji vozač, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik,  Do prometne nesreće je došlo kada je 41-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Honda Civic, šibenskih registracijskih oznaka dolaskom do raskrižja sa Ulicom 8 dalmatinske udarne brigade, koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaza, s vozilom ušao u raskrižje na kolnik te ulice, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed toga je došlo do sudara prednjeg dijela njegova vozila i prednje desne strane osobnog vozila marke VW Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnji vozač. koji je u trenutku prometne nesreće u raskrižju zadržavao smjer kretanja.
Protiv 41-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.