Carrillo ostaje trener, a Branco sportski direktor Hajduka

0

Predsjednik Hajduka Ivan Kos potvrdio je na press konferenciji da će Joan Carrillo ostati na klupi Hajduka i sljedeće sezone, a Mario Branco na mjestu sportskog direktora.

“Objavljujem produžetak suradnje i sa sportskim direktorom i trenerom. Cilj je stabilnost, a to ovime dobivamo. Ulazimo u sezonu bez turbulencije, vjerujem da ćemo napaviti iskorak”, kazao je Ivan Kos

“Bili smo u Bijelom salonu prije godinu dana. Mnogi se ne bi okladili da ću biti ovdje danas, ali jesam i sretan sam zbog toga. Povjerenje je glavni razlog tome, kao i energija predsjednika koji me uvjerio da ostanem. Hvala predsjedniku na tome i hvala i treneru koji vjeruje u ovaj projekt. Sljedeće sezone moramo biti još konkurentniji. Iako imamo neka realna ograničenja, naši ciljevi su uvijek viši”, izjavio je sportski direktor Bijelih Mario Branco.

“Hvala ljudima u klubu što su vjerovali u moj rad i dali mi otvorene ruke. Velika hvala i igračima jer su i oni razlog zbog kojih je moj ugovor produljen. Nastavit ćemo raditi i dalje kako bismo imali još jaču momčad na koju će naši navijači biti ponosni”, riječi su trenera Hajduka Joana Carrilla.


.