Hajduk gost Dinama u najvećem derbiju hrvatskog sporta

0
Foto: HNK Hajduk

Nogometaši Hajduka gosti su Dinama u najvećem derbiju hrvatskog sporta. Utakmica 4. kola Hrvatski Telekom Prve lige igra se s početkom u 19 sati.

Splićani su u odličnoj formi i treba vjerovati da mogu izvući povoljan rezultat u Zagrebu. Trener Carrillo ne može računati na nekoliko vrlo bitnih igrača (Lopez, Erceg, Tudor; Pešić) ali bez obzira na sve momčad je puna optimizma stigla u glavni grad Lijepe naše.

“Mi smo momčad koja uvijek teži pobjedi i tako će biti na Maksimiru kontra DInama. U dobrom smo momentu, svi dišemo kao jedan i uživamo u ovome što radimo. Ne želimo previše razmišljati o Dinamu i o njihovom kvalitetama. Fokusirani smo na sebe i ako budemo na nivou igara iz dosadašnjeg tijeka sezone možemo se nadati najboljem”, kazao je vratar Hajduka Dante Stipica.

Dvoboj između Dinama i Hajduka na Maksimiru sudit će Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova, a dva dopunska suca su Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca i Igor Pajač iz Zeline. Delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca.