McGregor prijeti Mayweatheru

0
Foto: metro.co.uk

Najveći boksač današnjice Amerikanac Floyd Mayweather i najpopularniji MMA borac Irac Conor McGregor odradit će borbu po boksačkim pravilima, koju mnogi smatraju jednom od najzanimljivijih u ovom tisućljeću.

Početak meča u Las Vegasu predviđen je oko oko 5 sati po hrvatskom vremenu. Meč je dogovoren na 12 rundi na težini do 70 kilograma, McGregor je na vagi imao 69,4 kilograma, a Mayweather 68 kilograma. McGregor je prvak u slobodnoj borbi dok Mayweather još ne zna za poraz u svojih 49 profesionalnih mečeva. U svakom slučaju na Mayweatheru, je da obrani čast boksa kao plemenite vještine.

“Pred nama je velika borba u marketinškom smislu,dok sa boksačke i sportske strane mislim da nećemo imati previše toga za vidjeti jer radi se o nerealnom srazu te dvojice boraca. Irac je dolazi iz potpuno drugog sporta i trebao bi se suprostaviti boksačkom prvaku kao što je Mayweather. To je vrlo teško i mislim da su šanse McGregora izrazito male. Bez obzira na sve pozdravljam ovu borbu jer je veliko zanimanje publike prije svega,a obojici boraca je ovo odličan poslovni potez”, kazao je za Radio Dalmaciju brončani teškaš s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, najbolji hrvatski boksač u ovom trenutku Filip Hrgović.