Natječaj za volontiranje u Klubu mladih Split

0
Foto: PR

Klub mladih Split poziva sve mlade željne znanja, iskustva i samousavršavanja da se pridruže našoj misiji i postanu promjena koju žele vidjeti u svojoj okolini. U Klubu mladih dobit ćeš jednaka prava i mogućnosti ostvariti svoje potencijale u društveno korisne aktivnosti, a pritom se osnažiti i samorazviti u različitim područjima. Za tvoj rad nagradit ćemo te besplatnim edukacijama, putovanjima na razmjene mladih, savjetovanjima i mentoriranjem u područjima u kojima se želiš razviti, poručuju iz Kluba mladih Split.
Kao volonter/ka Kluba mladih imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, event menadžmenta, projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Volonterski timovi obuhvaćaju: tim za organizaciju događanja, tim za dizajn i vizualne komunikacije i tim za odnose s javnošću.

Traže se po 3 osobe za svaki od navedenih timova, a prijaviti se možeš slanjem motivacijskog pisma i životopisa na valentina@klubmladihsplit.hr s nazivom jedne volonterske pozicije za koju se prijavljuješ u predmetu e-maila.

Prijave traju do 18. ožujka 2018. godine, a po završetku natječaja odabrani kandidati će imati priliku svoju motivaciju pokazati i na razgovoru za volontiranje.
#kms #budipromjena #volontirajuklubumladih