Baoli-Kauri i Tempera-Tropic u polufinalu “Četiri kafića”

0
Foto: Radio Dalmacija

Humanitarni malonogometni turnira ”Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović” stigao je do svog jubilarnog 15. izdanja.

26. prosinca u Velikoj dvorani na Gripama u polufialu u 16.00 sati će igrati Baoli i Kauri,a u 16.50 sati Tempera i Tropic. Finele je u 18.30 sati. Danas je u CB Baoli održano ždrijebanje, a kuglice je izvlačio malonogometni reprezentativac Josip Suton.

Što se tiče samih igrača na Gripama bi se ove godine trebala nastupiti dobro poznata imena poput Nikole Kalinića,Perišića, Rebića, Pranjića, Ibričića, Livaje, Mornara, Jarnija, Vlašića i ostalih, a najveća zvijezda jubilarnog turnira mogao bi biti Luka Modrić.

“Poziv mu je upućen, a hoće li doći na turnir znat ćemo uskoro. Ako u to vrijeme Luka bude u Hrvatskoj realno je očekivati da dođe i na Gripe”, kazao je u ime organizatora Marko Bralić Keto.

“Cilj je zadržati tradiciju turnira ali svi znamo da nije lako ni nama u organizaciji svake godine dovoditi igrače. Jako je bitan humanitarni karakter. U proteklih 14 godina skupili smo oko tri milijuna kuna. Nadam se da će se tako i nastaviti. Pozivam sve da dođu na Gripe jer ionako je ovo jedina šansa da u Splitu vidimo hrvatske nogometne reprezentativce”, rekao je Damir Karaman, predsjednik organizacijskog odbora.

Cijeli prihod s turnira i ove godine ide centar Mir u Rudinama.