Barakude se pripremaju za kvalifikacije na Olimpijske igre

0

Hrvatska vaterpolska reprezentacija jutros je odradila posljednji trening riječkog dijela priprema te sada odlaze na tri dana odmora. Ponovo okupljanje očekuje ih 5. veljače u Zagrebu, gdje slijedi finalni dio uigravanja za odlučujući turnir u Rotterdamu kojim će se pokušati kvalificirati na Olimpijske igre.

Smatram da smo odradili veliki dio posla, vidljiv je angažman cijelog tima. Ovo su nam prve kvalitetno odrađene priprema u posljednjih godinu dana što je odmah i vidljivo. Sasvim je drugačija situacija nego u Debrecenu. Slijedi nam finalni dio priprema koji ćemo odraditi u Zagrebu s američkom reprezentacijom. Vjerujem da ćemo u ovo kratko vrijeme uspjeti napraviti sve kako bi spremni otišli na ono što je najvažnije u ovom trenutku, a to je Rotterdam.  – rekao je Ivica Tucak, izbornik reprezentacije.

Američka reprezentacija u Zagreb dolazi 05. veljače, gdje će s hrvatskom reprezentacijom odigrati dvije službene prijateljske utakmice 06. i 07. veljače u 19 sati, a koje će se moći pratiti putem Planet sport televizije i live striminga Facebook stranice HVS-a.

U Zagreb su pozvani sljedeći igrači, od kojih će izbornik Tucak tek po završetku priprema odlučiti tko s njim odlazi u Rotterdam: