BESPLATNO OBRAZOVANJE U ZLATNIM VRATIMA UZ VAUČERE HZZ-a

0

U Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, uz potporu HZZ-a, se već drugu godinu zaredom provode besplatna obrazovanja iz digitalnih, zelenih i općih područja.

Digitalizacija i održivi razvoj su procesi implementirani u sva zanimanja na tržištu rada te, uz osnovno obrazovanje, čine neizostavni dio poslovnog svijeta.

Vaučeri su namijenjeni zaposlenim i nezaposlenim osobama, a u Zlatnim vratima nude se sljedeći programi:

O samoj kvaliteti i stručnosti provođenja nastave u Zlatnim vratima svjedoče evaluacije zadovoljnih polaznika kojima je program ispunio očekivanja, te su svoja stečena znanja počeli primjenjivati.

Edukaciju Internetski marketing i brendiranje sam pohađala u prvoj grupi, prošlu zimu. Iako sam dugi niz godina u IT branši, a društvene mreže su mi hobi, edukacija mi je pomogla na način da sam počela koristiti puno novih alata s kojima se do tada nisam susrela, a pomogli su mi pri stvaranju novih sadržaja. Uz to, upoznala sam puno novih ljudi, ekipa je bila odlična, pa smo se uz učenje na svakom satu i odlično zabavili i nasmijali. Svakome bih preporučila ovu edukaciju u današnje vrijeme kada je digitalni marketing gotovo u potpunosti izbacio klasični – otkrila je Anita B., polaznica programa Internetski marketing i brendiranja

Obratite se s povjerenjem i postanite stručnjaci u svom području uz našu podršku.
Za informacije i upise javite nam se na info@zlatnavrata.hr i 021 361 524 ili osobno u Dioklecijanovoj 7, Split. Svi detalji su dostupni na www.zlatnavrata.hr.