Besplatno razgledajte Zadar s turističkim vodičem

0
Foto: pixabay.com

Članovi zadarske Udruge ‘Donat’, svim zainteresiranima u nedjelju će omogućili ‘đir po gradu’ – potpuno besplatno.

U nedjelju 14.01.2018.g. u 12,00 sati, povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, u sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’ u Zadru, kao i u drugim gradovima Hrvatske, obilježit će se Dan međunarodnog priznanja Hrvatske razgledanjima grada koje će za svoje građane organizirati Udruga turističkih vodiča Zadra – “Donat”. Početak razgleda Zadra je s Narodnog trga u 12:00.

Udruga turističkih vodiča Zadra – “Donat” ovim poklonom svojim sugrađanima nastoji privući pozornost na važnost izrade i donošenja Pravilnika o zaštićenim cjelinama i lokalitetima po pojedinim Županijama, na kojima mogu obavljati usluge turističkog vođenja samo ovlašteni turistički vodiči koji su položili poseban dio programa za određenu Županiju RH.

Svake godine je u Zadru i Zadarskoj županiji sve više i više ilegalnih i neovlaštenih stranih turističkih pratitelja koji obavljaju usluge vođenja po Zadru a da ih nitko nikada nije kaznio za njihove nedozvoljene radnje i kršenje zakona Republike Hrvatske.

Uvažene predstavnike medija pozivamo da nas dođu ispratiti u nedjelju u 12:00 s Narodnog trga u Zadru na našu edukativnu šetnju po drevnom i ponosnom gradu Zadru.