Bitka za Biokovo: Novo vrijeme Apfel-Vrgorac

0
Foto: Radio Dalmacija

Novo vrijeme Apfel i Vrgorac odigrat će u 19.30 u Makarskoj dalmatinski derbi 2. kola Hrvatske malonogometne lige. Bitku za Biokovo najavlili su nam treneri Teo Strunje i Arben Ademi.

Dobro smo otvorili sezonu, pobjedom na vrućem gostovanju u Slavonskom Brodu. Pred nama je susjedski derbi. Vrgorac je uz Nacional jedina ekipa koju prošle sezone nismo pobijedili. Zato se maksimalno ozbiljno pripremamo za taj dvoboj. Ne bježimo od uloge favorita, vjerujem da smo trenutno u boljem stanju i da smo kvalitetniji, ali moramo biti oprezni jer Vrgorac je pun iskusnih igrača. Sve je ipak na nama, budemo li pravi pobjeda neće izostati. Nakon što smo proljetos igrali polufinale Kupa i prvenstva Hrvatske, ove sezone nam je cilj barem jedan finale, otkrio nam je trener Novog vremena Apfel Teo Strunje.

Nismo očekivali domaći poraz od Osijeka u prvom kolu. U Biokovskom derbiju uvijek je sve moguće, pokazali smo to i prošle sezone pobjedom i remijem s Makaranima iako su i tada na papiru bili kvalitetniji od nas. To je pravi susjedski derbi, nema favorita. Očekujem da ćemo dati sve od sebe i odigrati dobru utakmicu. Novo vrijeme Apfel je odlična ekipa, ostali su manje-više svi na okupu, imaju i odličnog trenera. Usto je riječ o stabilnom klubu. Bit će to dosta teška utakmica, nadam se odličnoj predstavi u dobrom ozračju u koje ne sumnjam, a priželjkujem, naravno, pobjedu Vrgorca. Naša je želja ove sezone ući u doigravanje za prvaka Hrvatske, vjerujem da imamo dovoljno kvalitete za to, najavio je trener Vrgorca Arben Ademi.