“Bling, blinge, blinge, bling…” svirati će nakon toliko godina u Splitu

0
Foto: PR

Prije više od četrdeset godina, na “Vašem šlageru sezone”, Zdravko Čolić prvi put je zapjevao ‘Bling, blinge, blinge, bling’, pjesmu svog dragog suradnika, legendarnog splitskog skladatelja i tekstopisca Zdenka Runjića, a prije više od trideset s Hajdukovcima je obukao dres “bilih”. Čolu i Split veže toliko dragih uspomena – privatnih, koncertnih, sportskih, poslovnih suradnji – a postoji li bolji način za oživiti ih sve u jednoj večeri nego uz glazbu, ono što Čola najbolje radi, na vrhunskom koncertu, u prepunoj Spaladium Areni?

16. listopada Zdravko Čolić i njegova “Vatra i barut“stižu u Split, grad koji je Čola odabrao za vrhunac svoje velike turneje – sve samo ne slučajno! Prije više od trideset godina u gradu pod Marijanom Čola je s legendarnim Hajdukovcima obukao dres “bilih“ – taj dan njegov sportski duh nesumnjivo je proradio i “balun“ uz Čolu i Hajdukovce sigurno nije mirovao! Stare fotografije mame osmjeh na lice i podsjećaju na neraskidivu vezu Čole i Splita koja je traga ostavila i u njegovom glazbenom opusu – 1973., na ‘Vašem šlageru sezone’, Čola je izveo pjesmu autora nekih od najljepših skladbi hrvatske glazbene scene, velikog Splićanina Zdenka Runjića.

“Bling, blinge, blinge, bling…“ dugo se nije čulo na koncertima, a nakon toliko godina Čola će tu “romantičnu pjesmicu staru“ ponovno zapjevati svojim Splićankama i Splićanima, upravo idućeg petka u Spaladium Areni! ‘Bling, blinge, blinge, bling’ jedno je od iznenađenja splitskog spektakla koje je Čola otkrio na konferenciji za medije, a što vam, uz brojne goste, još sprema saznat ćete 16. listopada u Spaladium Areni na koncertu za pamćenje, kakvi su uz Čolu jedino i mogući!

Ulaznice za vrhunac velike turneje pronađite na svim prodajnim mjestima Eventima. Ne čekajte više jer drugog koncerta neće biti, a sudeći po dosadašnjoj prodaji, u Spaladiumu nas očekuje još jedan vrhunski koncert pred rasprodanom Arenom. ”Čolomanija je počela”, još davno!

Hajdukovci