Bogat adventski program na Zvončacu

0
Foto: PR; Manush d.o.o.

Dok se pripreme za Advent na ostalim splitskim lokacijama tek zahuktavaju, na najnovijoj event zoni Kolur-Zvončac već je spreman program koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Od 29. studenog do 1. siječnja, u predivno uređenom prostoru lokacije Kolur-Zvončac, Splićane i njihove goste očekuju svjetlosne instalacije, božićne poslastice, vrhunski izvođači te nezaboravna atmosfera po kojoj je novo hit mjesto za izlazak u gradu postalo prepoznatljivo.

Nakon Split Park Festivala, Kolur Open AIR-a i Beer Đira, vrijeme je da KOLUR-Zvončac zablista u božićnom ruhu i postane omiljena splitska adventska lokacija. Uz svakodnevni program, resident DJ LIXON-a, za izvrstan provod pobrinut će se Diktatori&Guiliano, Silente, Psihomodo Pop, Neno Belan, Vesna Pisarović, Vojko V te mnogi drugi, poručuju organizatori koji naglašavaju kako su pripremili i posebni program za najmlađe. Nedjeljom od 10 do 14 sati, čaroliju Adventske Fjere upotpunit će dječji smijeh i energija, jer je planiran niz zabavnih božićnih radionica i predstava, uz zabavne popratne sadržaje, kao što su utrka u zamatanju darova, fotografiranje s Djedom Božićnjakom i čitanje božićnih bajki.

Možda i najbolja vijest za posjetitelje Adventske fjere na Kolur-Zvončacu jest kako je postavljen iznimno prostrani šator koji će osigurati vrhunske uvjete za zabavu i u slučaju lošeg vremena.

U suradnji s lokalnim ugostiteljima, pripremljena je bogata božićno-dalmatinska gastronomska ponuda, a ulaz će biti besplatan svakog radnog dana, dok će ulaznice za koncerte uskoro biti u prodaji. Organizatori su posebno zadovoljni što su ponovno uspjeli oživjeti kultnu splitsku lokaciju, smještenu u centru grada i što je posebno važno u blizini nekoliko velikih parkirališta.

Posebno veseli suradnja s Hajdukom u sklopu koje će se organizirati i gledanje derbija Hajduk – Dinamo, ali i brojna iznenađenja za navijače Bilih. Bit će i dječja predstava u suradnji s HNK Split, tako da će biti sadržaja za sve generacije.

Adventska fjera počinje prvog dana prosinca, radno vrijeme preko tjedna će biti od 17 sati do ponoći, a subotom i nedjeljom od 11 ujutro do ponoći. Organizatori najavljuju kako će uskoro na Facebooku i Instagramu biti objavljen i detaljni program najboljeg splitskog Adventa.