Bubble Trouble party i nastup popularne Domenice!

0
Foto: PR

Fun park Biograd postaje centar vrhunske zabave gdje ćete bit okruženi vodenim mjehurićima, atraktivnim pustolovinama i još ćete imati priliku dobro zaplesati!

Ovo osvježavajuće iskustvo priuštit će vam Fun Park Biograd 09.08.2019. kada će sve atrakcije raditi punim pogonom i zapljusnuti vas valovima dobrih vibracija! Proživite sve pustolovine koje ste mogli gledati na filmskim platnima. Otkrijte jurski svijet i pozdravite se s T-Rexom, provozajte se kroz divlji zapad, prođite hrabro kroz kuću straha i doživite bliski susret treće vrste na Alienu! Za dodatno osvježenje tu su vodene atrakcije; pljusnite s Atlantisom u bazen, provozajte se u malim čamcima i još dodatno rashladite ekipu. U piratskom zaljevu nećete ostati suhi jer vas osim vaših protivnika čeka i skrivena ekipa s kopna vodenim špricajućim topovima.

Iza ovakvih avantura ništa vam drugo ne preostaje nego da se uz plesne ritmove popularne Domenice zaigrate s nestašnim balončićima od sapunice i polovite ih koliko god možete! Jer vidi se iz našeg aviona (Skyflyera) da se Fun Park Biograd i zabava vole na sva zvona!!!

I ovoga puta za samo finale čeka vas spektakl vatrometa najbolje ekipe u regiji – Mirnovec pirotehnike. Radno vrijeme od 15-24 sata!

Tri tjedna puna dobre zabave dovoljna su garancija da se odmah spremite za nove pustolovine, jer kako kažu dan bez smijeha i dobrog provoda je uzaludno potrošen dan! A još kad vas čekaju i dodatni bonusi na vaše dobro raspoloženje, vrijeme je da odbacite brige i zakoračite u zabavni svijet našeg najvećeg tematskog parka!