Branimir Bubica snimio video za svoju interpretaciju pjesme “Moja posljednja i prva ljubavi”

0
Foto: PR

Pjesmu “Moja posljednja i prva ljubavi” napisao je Kemal Monteno, život joj je udahnula Tereza Kesovija, a danas je jedan od najvećih ljubavnih klasika. Neizostavan je dio repertoara mnogih glazbenika, snimljene su brojne obrade, no jedino je šibenski pjevač Branimir Bubica za svoju interpretaciju te pjesme snimio videospot i to u hotelu u staroj jezgri Šibenika.

„Iznimno sam vezan za ovu pjesmu jer me njeni stihovi i melodija svaki put taknu u dušu. Na nastupima sam ju izveo preko 1000 puta, ali nikada mi nije dosadila. Krajem prošle godine uplovio sam u bračnu luku i to me potaknulo da snimku koja je par godina ležala u ladici napokon objavim i posvetim mojoj supruzi. Uskoro će Valentinovo, praznik ljubavi pa se nadam da će baš moja interpretacija biti povod usamljenima da pronađu ljubav i dožive neke lijepe trenutke“, o pjesmi kojoj je novo ruho nadjenuo aranžer Leo Škaro, kaže Branimir, osnivač i član poznate šibenske klape Sebenico s kojom je objavio dva studijska albuma.

 

Obradu „Moja posljednja i prva ljubavi“ Branimir je snimio samostalno, ali da klapa ne bi ostala potpuno nezastupljena pobrinuo se Mate Bedrica, bas klape Sebenico, koji je zajedno sa svojom djevojkom Marijetom Plenčom glavni akter ovog romantičnog videa snimljenog u režiji Željka Petreša.