Burić: Čeka nas teško gostovanje

0
Foto: Radio Dalmacija

Hajduk je u 34. kolu Hrvatske nogometne lige od 15 sati gost Osijeka. Splitski su “bili” u Gradskom vrtu pobijedili tek jednom u posljednjih 10 utakmica, i to lani golom Andrije Balića.

Osijek vidim kao dobru i kvalitetnu momčad. Njihovi rezultati u posljednje vrijeme nisu pokazali pravu sliku. To je dobro posložen, organiziran i kvalitetan tim. Čeka nas teško gostovanje, ali poznavajući moje momke i naš način razmišljanja, naša je velika želja u svakoj utakmici nadigravati se i biti bolji. To ćemo pokušati i u Osijeku, najavio je Burić.

Žestoko smo i dobro radili, motiv je na treningu bio velik. Maloku i Vojković su dobili udarce i pitanje je hoćemo li na njih moći računati. Od ozlijeđenih nam se nitko nije vratio, ali veseli me povratak Juranovića koji je odradio kartone. Treninzi su stvarno bili super, imat ćemo zanimljivu momčad u Gradskom vrtu, zagonetan je po običaju Burić kad je sastav momčadi u pitanju.

Osijek je iskusna i kvalitetna momčad. Ima dosta igrača koji su u stanju dobro odigrati. Škorić mi se sviđa, Šorša također, Kurtović, Vojnović, to su sve iskusni i kvalitetni igrači. Lukić u obrani, u napadu mali Grgić koji je brz i lagan… Jednostavno, dobra momčad, ustvrdio je trener Hajduka.

Čuo sam da se u Osijeku sprema velika fešta za rođendan njihovih navijača. Mi uvijek dolazimo kad je neka fešta, uvijek smo tu da nešto otvorimo. Hajduk je magnet za publiku, uvijek je veliki interes gdje god mi dođemo. To je lipo, očekuje nas interesantna utakmica, zaključio je Burić.