Čestititajte rođendan City Centeru One Split i osvojite 500 kuna!

0

City Center one Split slavi svoj peti rođendan!

Osim genijalnih popusta i bogatih nagrada, ovaj tjedan CCO vas daruje  i u programu Radio Dalmacije. Sve što trebate jest – biti originalni i maštoviti. Pošaljite nam fotografiju na kojoj čestitate rođendan najvećem trgovačkom i zabavnom centru u Dalmaciji, a dvije najkreativnije čestitke svaki dan nagrađujemo poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna. Pošaljite nam svoje fotografije e-mailom na: radio@radiodalmacija.hr, obavezno upišite svoj broj mobitela i čekajte naš poziv. Za slanje fotografije možete koristiti i kontakt formular ispod.

Sretno!

Pridružite se najboljoj rođendanskoj proslavi od 16. do 18. listopada: kupujte uz genijalne popuste, pjevajte i plešite sa zvijezdama, osvajajte neodoljive nagrade i poklone, postanite #cityzvijezda, zasladite se tortom i nazdravite čašom pjenušca i tako napravite dobro djelo. Povedite i vaše najmlađe jer ih čeka zabavan i raznovrstan program koji će ih oduševiti.

Petak, subota i nedjelja idealni su za shopping za cijelu obitelj jer su trgovine City Centera one pripremile najbolje popuste, posebne ponude i poklone uz kupnju.

    Ime i prezime (obvezno)

    E-mail (obvezno)

    Broj mobitela

    Fotografija: (png, jpg, jpeg, max. 3MB)